Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/howpark/domains/howpark.nl/public_html/db.php on line 2
Witte kantoormeubelen zijn de trend van 2012 - Artikelen - howpark.nl
login Inloggen

Witte kantoormeubelen zijn de trend van 2012


Elk jaar zijn er diverse trends bij het inrichten van kantoren en bedrijfsruimtes. In 2012 is het de trend om witte kantoormeubelen te plaatsen. Hierbij valt te denken aan witte bureaus, archiefkasten...
Artikel:
Aantal keer bekeken:
Reacties:
Witte kantoormeubelen zijn de trend van 2012
DrB (27-11-2012 12:51)
593
0

Witte kantoormeubelen zijn de trend van 2012

Elk jaar zijn er diverse trends bij het inrichten van kantoren en bedrijfsruimtes. In 2012 is het de trend om witte kantoormeubelen te plaatsen. Hierbij valt te denken aan witte bureaus, archiefkasten en ladeblokken. De kleur wit heeft een rustige en stijlvolle uitstraling waardoor diverse accessoires in de inrichting extra opvallen. Door de combinatie van witte meubelen en een lichte kleur op de muren en plafonds lijkt het alsof de ruimte groter is. Een kantoor die enkel uit witte kleuren bestaat wordt vaak niet gekozen omdat dit al snel overkomt als een museum of een steriele ruimte.

Door de kleur wit als basis kleur te nemen is het gemakkelijk om andere kleuren te matchen. Zo kunt u bijvoorbeeld prima een donkere bureaustoel plaatsen of een donkere vloer leggen. Indien wit de basis blijft, blijft de ruimte toegankelijk, is inspirerend en heeft een frisse uitstraling. Om een huiselijke sfeer te creƫren kunt u ervoor kiezen om houten meubels te gebruiken. Zo kunt u houten dressoirs plaatsen en bureaus gebruiken met een hout look.

De keuze van de inrichting is erg belangrijk omdat een goede en stijlvolle inrichting zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit.
Reacties
Nog geen reacties toegevoegd.
Reactie Toevoegen
Je moet inloggen om een reactie toe te voegen.
Gratis Registreren
Wachtwoord vergeten